PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Sistem Gaming AMSTERDAM i7-10700F,32GB DDR4, SSD M2 500GB+1TB, RTX 3060 12GB, 750W
Atribute :Recomandate,Promotie 16.04-22.04.2024
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:12
Termen livrare:48 ore
Cod:amsterdam

Pret

7695.00
Pret vechi 9200.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Sistem Gaming MAXX Amsterdam cu Procesor Intel Core i7-10700F, memorie 32GB DDR4, SSD M2 500GB + 1TB , placa video GeForce 3060 12GB DUAL-RTX3060-12G sursa nJoy 750W
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Sistem Gaming MAXX AMSTERDAM

Intel Core i7-10700F Comet Lake, 32GB RAM DDR4, 500GB SSD NVME + 1TB? SSD NVME, SURSA 750W nJoy, Placa video NVIDIA GeForce? 3060TI 8GB GDDR6 256bit.

Bazat pe noua generatie de procesoare desktop Intel I7 Comet Lake, calculatoarele de gaming AMSTERDAM combina puterea de calcul sporita a acestui nou procesor OCTA Core cu performanta cipsetului Intel B460 a placii de baza MSI, sustinute de stabilitatea memoriilor Kingston, timpul de raspuns foarte bun al ssd-urilor M.2 NVME.

Componentele sunt noi si de generatie tehnologica noua , sistemul este echilibrat si reprezinta un foarte bun punct de plecare pentru un computer de gaming sau de drafica deosebit .Procesor Intel Core i7-10700F?Gen.10?Comet?Lake 14nm , Octa?Core, 4.9GHz , 12MB Smart Cache , 65W , memorie maxim 128GB RAM , DDR4 3200MHz

Placa de baza MSI MAG B460M BAZOOKA, Socket 1200

MAG - cucereste campul de lupta!

Seria MAG a luat nastere printr-o testare riguroasa a calitatii si este proiectata sa fie un simbol al rezistentei si durabilitatii. Concentrata pe oferirea celei mai bune experiente de utilizare, seria MAG are un proces de instalare simplu, impreuna cu o interfata de utilizator prietenoasa, ceea ce o face cea mai buna alegere pentru gamerii casual.

Design hardware premium

Cu ani de experienta, MSI stie cum sa construiasca placi de baza performante. Echipele noastre de cercetare-dezvoltare si inginerie au examinat nenumarate proiectari, au evaluat o selectie larga de componente de inalta calitate si au dezvoltat produse pentru fiabilitate chiar si in conditii extreme:

RACIRE - Design cu radiator extins; Scut M.2 FROZR; Control complet al ventilatoarelor; Sistem de racire;

ALIMENTARE - Sistem 5 + 1 + 1 Duet Rail; Core Boost;

DIY FRIENDLY - Zona Keep Out;

PROTECTIE - Armura de otel; Protectie ESD dubla.

Performanta mai mare,

Placile de baza MSI de inalta performanta sunt incarcate cu functii avansate si cea mai recenta tehnologie pentru a depasi orice provocare la indemana, indiferent daca sunteti gamer, prosumer sau pasionat de PC.
Contectivitate

Placile de baza MSI sunt construite cu o varietate de conectori pentru a satisface gamerii. Audio imbunatatit, capabilitati avansate de retea LAN, USB si Mystic Light transforma orice experienta de joc intr-una fascinanta.

Carcasa nJoy Arlow, Middle Tower, ATX, fara sursa, Black

Arlow este o carcasa middle tower ATX creata cu atentie pentru detalii. Destinata segmentului de gaming are un sistem de racire performant cu 9 ventilatoare RGB si suport pentru racirea cu apa. Pe langa toate acestea, Arlow ofera vizibilitate completa a interiorului prin lateralul si frontalul transparent din sticla. Porturile de conectare sunt plasate in partea de sus pentru acces facil si pentru a atasa accesoriile (de exemplu casti) fara a intampina obstacole.

Daca esti gamer dedicat, iti va placea sigur aceasta carcasa!
Creat pentru sisteme gaming

Arlow este o carcasa middle tower ATX creata cu atentie pentru detalii. Destinata segmentului de gaming are un sistem de racire performant cu 9 ventilatoare RGB si suport pentru racirea cu apa.

Racire extrema cu 9 ventilatoare RGB incluse

Sistemul de ventilare imbunatateste dramatic performanta sistemului tau de gaming. Chiar daca depasesti limitele, poti sta fara griji ventilatoarele pozitionate peste tot in carcasa disipa caldura excelent. Componentele high-end sunt protejate si pot functiona indelung la capacitate maxima.

Sync Controller pentru ventilatoare (10) cu telecomanda

Cu Arlow ai optiunea sa controlezi sistemul de racire, de la culoarea LED-urile RGB pana la viteza de rotatie a ventilatoarelor. Toate ventilatoarele (10) sunt incluse in sistemul Sync controller.

Panou lateral si frontal din sticla transparenta

Fii mandru de sistemul tau si pune-l intr-o lumina buna cu Arlow. Lateralul realizat complet din sticla transparenta este iluminat placut de luminile RGB montate pe marginea ventilatoarelor. Vanguard adauga valoare si iti infrumuseteaza sistemul prin detaliile metalice din partea din fata si panoul frontal din sticla transparenta prin care sunt vizibile 3 din cele 9 ventilatoare RGB. Panoul lateral este prin in balamale pentru un acces mai facil la componentele interne.

Memorie RAM Kingston Hyperx DIMM, DDR4, 2 x 16GB, 3200MHz

SSD M.2 500GB + 1TB NVME Kingston A2000

Placa video ASUS GeForce RTX 3060 12G GDDR6 192-bit DUAL-RTX3060-12G

Sursa nJoy Alpha 750, 750W, 80+ Gold, Full Modulara, PFC Activ

Sistemul se livreaza asamblat si testat in laboratoarele proprii !

Garantie 24 de luni!