PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Imprimanta laser monocrom BROTHER HL-L2352DW, A4, USB, Wi-Fi
Atribute :Tehnologie noua,Recomandate
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:HLL2352DWYJ1

Pret

599.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

IMPRIMANTA LASER MONOCROM BROTHER HL-L2352DW, A4, DUPLEX, WIRELESS
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review

 

Imprimanta laser monocrom Brother HL-L2352DW, A4, Duplex, Wireless
 
Performanta pentru biroul viitorului

Proiectata pentru a fi configurata si gata de utilizare in doar cateva minute, HL-L2352DW ofera viteza de imprimare de 30 de pagini pe minut, alimentare de 250 de coli si conexiune wireless pentru a imprima direct de pe telefonul mobil sau tableta.

Cel mai bun raport calitate/pret

Deoarece costul este factorul principal pentru orice afacere, ne-am asigurat ca HL-L2352DW sa fie rentabil. Folosind cartusele de capacitate mare alaturi de imprimarea duplex automata, puteti reduce costul de imprimare la fiecare pagina.

Silentioasa fara compromisuri

Silentios nu mai inseamna incet. Toate modelele din gama imprima silentios cu mai putin de 50dB. Aceasta face ca echipamentele sa fie ideale pentru birouri, imprimati la viteza maxima si continuati sa lucrati fara sa fiti deranjati.

Proiectata sa ofere fiabilitate

Construita pentru utilizare indelungata. Gama de imprimante laser mono Brother a fost proiectata cu gandul la client. Este fabricata folosind materiale rezistente ce va ofera siguranta unei utilizari lipsite de griji.

Ecologic

Gama de imprimante laser mono de la Brother indeplineste cerintele pentru standardul de eficienta energetica si are certificarea Energy Star. Aceasta inseamna ca reduceti impactul asuprea mediului, reducand in acelasi timp costurile de utilizare.