PORTABILE
DESKTOP & SERVER
COMPONENTE PC
MULTIMEDIA
PRINT & SCAN
FOTO & VIDEO
RETELISTICA
SOFTWARE & GAMING
PERIFERICE
PIESE DE SCHIMB SERVICE
BIROTICA/PAPETARIE (rechizite)
Top branduri

Multifunctional laser monocrom Brother MFC-L2712DN, A4, Duplex, Retea
Atribute :Promotie 01.03.2024- 31.03.2024,In limita stocului disponibil
Disponibilitate:In stoc furnizor
Garantie:24
Termen livrare:48 ore
Cod:MFCL2712DNYJ1

Pret

999.00
Adauga in cos
.
Compara!

Sumar tehnic:

Multifunctional laser monocrom Brother MFC-L2712DN, A4, Duplex, Retea
  • Descriere
  • Specificatii
  • Review
Multifunctional laser monocrom Brother MFC-L2712DN, A4, Duplex, Retea

   
Acest echipament silentios ofera viteze mari de imprimare fara sa va deranjeze activitatea. Documentele cu mai multe pagini pot fi copiate, scanate sau trimise prin fax din Alimentatorul automat de documente (ADF), economisind astfel timp. Iar multumita tavii mari de 250 de coli nu mai este nevoie sa alimentati des.

    Performanta pentru biroul viitorului
Proiectat pentru a fi configurat si gata de utilizare in doar cateva minute. MFC-L2712DN ofera viteze de imprimare de pana la 30 de pagini pe minute, si un alimentator automat de documente de 50 de coli ce va permite sa copiati usor documente cu mai multe pagini.


    Cel mai bun raport calitate/pret
Echipamentul MFC-L2712DN cu retea include numeroase elemente ce va ofera economii, printre acestea imprimarea duplex automata, si cartuse de capacitate mare pentru a reducere costurile la imprimare.


    Silentioasa fara compromisuri
Silentios nu mai inseamna incet. Toate modelele din gama imprima silentios cu mai putin de 50dB. Aceasta face ca echipamentele sa fie ideale pentru birouri, imprimati la viteza maxima si continuati sa lucrati fara sa fiti deranjati.


    Proiectata sa ofere fiabilitate
Construita pentru utilizare indelungata. Gama de imprimante laser mono Brother a fost proiectata cu gandul la client. Este fabricata folosind materiale rezistente ce va ofera siguranta unei utilizari lipsite de griji.


    Ecologica
Gama de imprimante laser mono de la Brother indeplineste cerintele pentru standardul de eficienta energetica si are certificarea Energy Star. Aceasta inseamna ca reduceti impactul asuprea mediului, reducand in acelasi timp costurile de utilizare.